Napi gondolataim

Mindennapi eseményekről eszembe jutó őrült gondolataim...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Paul, a csaló polip?

2010.07.13. 19:26 Gabesto

Önjelölt tudósok és szociológusok azt állítják, hogy Paul, a vb jós-polipja (vagy inkább a gazdája) csalt. Merthogy Pault instruálták, hogy kire fogadjon. Tudniillik a polipok a színekre ugranak, meg a kedvenc kajájukra, meg a fénytörésre, meg a Dániát Svédországgal összekötő Öresund híd közepén ücsörgő nagyapám pipafüstjének illatára... Hogyne!

De valahogyan csak eltalálták azokat a szerencsétlen győzteseket! Valakinek csak meg kellett tippelnie, nem? Akkor a gazdája a jós?

Én a múltkor dobtam tízszer egy dobókockával, és hatból ötször eltaláltam, hogy párosat dobok. Akkor én is jós vagyok? Sőt: kollégáimmal házi tippmixet csináltunk, és az egyikőnk egy hónapja megmondta, hogy spanyol-holland döntőben a spanyolok nyernek. Akkor hát ez szenzáció! Világsajtóba vele!

De inkább ne, mert ez csupán szerencse. Ahogy Paulnak is csak szerencséje volt. És most, hogy mindenki lefotózta, lefilmezte, meglátogatta, hagyjuk, hogy nyugdíjba menjen, és élvezze azt a hátralévő fél évet, amit a polipszakértők jósolnak neki...

Szólj hozzá!

Címkék: polip csalás paul

A bejegyzés trackback címe:

https://napigon.blog.hu/api/trackback/id/tr972149750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása